Bitcoin koers euro

de live bitcoin koers in euro

Bitcoin koers vandaag

Actuele bitcoin prijs

Laagste bitcoin prijs 24h

Hoogste bitcoin prijs 24h

Bitcoin prijs grafiek 10 jaar

de bitcoin koers grafiek van de afgelopen 10 jaar

Veelgestelde vragen

Hoe wordt de bitcoin prijs bepaald?

De bitcoin prijs wordt bepaald door vraag en aanbod. Doordat bitcoin schaars is en er een constante vraag en aanbod is, stijgt of daalt de koers. Omdat bitcoin wereldwijd op elke seconde van de dag te verhandelen is, is de bitcoin prijs altijd in beweging, ook in het weekend. De koers op deze pagina kun je altijd realtime volgen is en altijd live. 

Waarom zijn er verschillende bitcoin koersen?

De bitcoin koersen worden bepaald door handelaren die bitcoins aanbieden of verkopen. Dit gebeurt vooral op online bitcoin beurzen. Elke beurs heeft zijn eigen actuele bitcoin koers, waardoor de prijs per beurs dus verschilt. 

Wat is de actuele bitcoin koers in euro?

De actuele bitcoin koers in euro van alle online beurzen samen is op dit moment . Dit is het actuele gemiddelde van alle bitcoin koersen samen. Deze prijs is realtime en wordt elke seconden geupdate.

Wat is de bitcoin koers verwachting 2019?

De bitcoin koers verwachting is lastig te voorspellen en is volledig afhankelijk van vraag en aanbod net zoals op de normale beurs. De feiten zijn dat bitcoin schaars is en dat er uiteindelijk slechts 21 miljoen in omloop zullen zijn. Als de vraag toeneemt zal dit een positief effect hebben op de prijs. 

Waarom stijgt de bitcoin prijs?

De bitcoin prijs stijgt als kopers op de markt bereid zijn meer te betalen voor een bitcoin dan de huidige prijs. Dit kan gepaard gaan met positief nieuws maar dat hoeft niet. Stijgingen in bitcoin koersen zijn niet altijd toe te kennen aan een specifieke gebeurtenis.

Hoeveel was de eerste bitcoin waard?

De allereeste keer dat er met bitcoin is betaald, was in 2010. Hier werd een pizza gekocht voor 10.000 bitcoins. Toen was bitcoin een fractie van een cent waard. Nu, 10 jaar later, kun je ongeveer 1000 pizza’s voor 1 bitcoin kopen.